Foderleveranser direkt till stallet
Vi på Källhagens Gård erbjuder fri utkörning av St Hippolyt hästfoder till din stalldörr, förutsatt att du är återkommande helkund, att du finns på Södertörn och att vi kan göra samlevereranser med stall i er närhet. I annat fall tar vi 95:- i utkörningsavgift vilket även gäller andra delar av Stockholm med budbil eller enligt speciell överenskommelse.

Att få enstaka säckar foder levererat är normalt ganska kostsamt för alla inblandade. Vi kan leverera säckar utanför Stockholm via vår webbutik men då kostar det 149:- i frakt per säck, vill du köpa säckar kontakta oss på info@kallhagensgard.se så får vi räkna fram en frakt på det antal säckar du behöver tills vi fått in det i ordersystemet. Hel pall är alltid fraktfritt på Agrobs och St Hippolyt som kan blandas på en pall. Hel pall är 42 säckar när det gäller St Hippolyt och från 27 säckar på Agrobs stråprodukter. Vi kan även erbjudan halvpallar (halva mängden) från 0-400kr i frakt beroende på var i landet du bor. Maila oss för offert eller ring 0708742385.

Är ni ett större stall kan ni med fördel köpa foder på hel- eller halvpall med direktleverans från St Hippolyt och dessutom få pallrabatt, helpallar levereras fraktfritt till ert stall. Hel pall är 42 säckar eller 800 kg. Köper du helpallar av ett och samma foder mer rabatt, blandad pall mindre rabatt. Det krävs lite planering men det lönar sig ofta i längden. Helpallskunder har alltid rabatt på kurer hos oss, och det går givetvis att packa på en del kurer uppe på pallen, eller skicka separat med DHL. Vi kan även erbjudan halvpallar (halva mängden) från 0-400kr i frakt beroende på var i landet du bor. Maila oss för offert eller ring 0708742385.

Hållbarheten på fodret från vårt lager i Hemfosa är mellan 2 – 6 månader, kurer upp till 2 år, skulle något ha kort datum så blir du naturligtvis tillfrågad innan leverans. Vid helpallar är hållbarheten 4-6 månader och skickas direkt från lager i Danmark.

För offert på helpall till ert stall är ni välkommen att kontakta oss på info@kallhagensgard.se eller sms:a/ringa Ann 0708 742 385

Hämtlager / “Butik” finns hos oss på Källhagens Gård, Källhagsvägen 8 i Hemfosa. Ring eller sms:a innan du kommer; Tisdag, onsdag och fredagar finns vi normalt på plats dagtid samt kvällar och helger enligt överenskommelse. Se mer info här: