©Hippolyt Foto: Slawik

St Hippolyt hästfoder –  som naturen själv

Det självklara valet om du vill öka din häst glädje och livskvalitet!

Källhagens Gård är stolta återförsäljare av St Hippolyt sedan våren 2013, nu går fodret även att köpa i vår webbutik här För Hästen. Säckar säljs bara i helpall men kurerna sänder vi snabbt och enkelt iväg med DHL servicepoint. Vi kan skicka enstaka säckar med DHL men då tillkommer 149:-/säck i frakt vilket är mycket.  Läs mer om foderleveranser.

St Hippolyt har gjort det till sin uppgift att “fodra som naturen själv”. Det vill säga att utveckla, utforska och hela tiden anpassa sitt fodringskoncept till hästens olika livssituationer, tillsammans med de senaste vetenskapliga rönen. Därför har det brett sammansatta St Hippolyt-teamet bestående av veterinärer, biologer, nutrionister samt tränare dagligen dialog med hästägare, uppfödare, ryttare, kuskar, veterinärer, forskare och andra experter från ridsporten för att vår partner, hästen, ska kunna utföra sitt arbete på bästa sätt.

Du-får-hela-paketet-1

Vi på Källhagens Gård tillsammans med St Hipppolyt hjälper dig med råd och foderstatsförslag till din häst utan extra kostnad, viktigt är dock att du har en analys på ditt grovfoder, då vi alltid utgår från grovfodret som är basen och huvudfödan för alla hästar. Vi kan även komma ut till ditt stall och göra en titt på din häst och ge förslag på passande foder eller hålla foderföreläsning.

Du vet väl att vi även leverar ditt foder direkt till stallet med egen miljösmart bil om du bor i södra Stockholm. Utan extra kostnad om du tar i samleverans med andra eller tar en större leverans själv. Helpalla alltid fraktfritt direkt till stallet, be oss om en offert.

Länk till St Hippolyt katalog hittar du inte det du söker i vår webbutik? Kontakta oss på info@forhasten.se så kan vi ta hem och leverera det till dig.

bild-bollar-hippolyt

 

Lämna ett svar