©Hippolyt Foto: Slawik

St Hippolyt hästfoder –  som naturen själv

Det självklara valet om du vill öka din häst glädje och livskvalitet!
Kolla gärna in filmen från fabriken här!

Källhagens Gård är stolta återförsäljare av St Hippolyt sedan maj 2013, fodret finns i vår lilla gårdsbutik/lager samt i vår webbutik här För Hästen. Säckar säljs bara i halv- och helpall men kurerna sänder vi snabbt och enkelt iväg med DHL servicepoint. Vi kan skicka enstaka säckar med DHL men då tillkommer frakt/säck som inte är billig tyvärr, men det går.  Läs mer här om foderleveranser.

St Hippolyt har gjort det till sin uppgift att ”fodra som naturen själv”. Det vill säga att utveckla, utforska och hela tiden anpassa sitt fodringskoncept till hästens olika livssituationer, tillsammans med de senaste vetenskapliga rönen. Därför har det brett sammansatta St Hippolyt-teamet bestående av veterinärer, biologer, nutrionister samt tränare daglig dialog med hästägare, uppfödare, ryttare, kuskar, veterinärer, forskare och andra experter från ridsporten för att vår partner, hästen, ska kunna utföra sitt arbete på bästa sätt.

Du-får-hela-paketet-1

Vi på Källhagens Gård tillsammans med St Hipppolyt hjälper dig med råd och foderstatsförslag till din häst utan extra kostnad, viktigt är dock att du har en analys på ditt grovfoder, då vi alltid utgår från grovfodret som är basen och huvudfödan för alla hästar. Vi kan även komma ut till ditt stall och göra en titt på din häst och ge förslag på passande foder eller hålla foderföreläsning (det gör i oftast digitalt så fler kan vara med).

Du vet väl att vi även levererar ditt foder direkt till stallet med egen miljösmart bil om du bor i södra Stockholm. Och det utan extra kostnad om du tar det i våra samleveranser med andra eller tar en större leverans själv. Hel- och även halvpallar är alltid fraktfritt direkt till stallet, be oss gärna om en offert.

Hittar du inte det du söker i vår webbutik? Kontakta oss på info@forhasten.se så kan vi ta hem och leverera det till dig.

bild-bollar-hippolyt

 

Lämna ett svar